Завършване на випуск 2023

            Неусетно измина учебната година и дойде време да изпратим седмокласниците в заслужена почивка, преди да стъпят на следващото важно стъпало от своя живот. Класният ръководител г-жа Даниела Борисова не успя да скрие емоцията от сбогуването, връчвайки своето лично послание към всеки един от тях. Пожела им смелост да мечтаят, упоритост да се трудят и с търпение да изкачват стълбицата към успеха, като символично ги ориса да постигнат това, към което се стремят.
            Директорът г-жа Емилия Иванова ги поздрави за завършването и им връчи свидетелствата, като им пожела на добър час в следващия етап от тяхното образование.
Ученичката Анастасия Гацанога завърши с пълен отличен. Рядкост са учениците като нея – мила, трудолюбива, винаги откликваща на своите учители и съученици. Тя заслужено получи поздравления, грамота „Достоен ученик“ и книга от любимата на всички тийнейджъри поредица за Хари Потър.
           Попътен вятър, наши момичета и момчета. Стъпвайте смело и не забравяйте, че не по-малко важно е къде сте получили основата. Благодарим Ви, че бяхте част от ОУ „Филип Сакелариевич“! За нас беше чест да бъдем Ваши учители!